Cordon Bleu Kylling med svampesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Kurt H Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme i brysterne og indstik skinke, ost og hakket frisk basilikum.
Brun kyllingebrysterne i en pande i olien ca. 15 minutter til de er gyldenbrune og tag dem af panden hvor de skivede svampe får en ristning i ca. 5 minutter ved høj varme og de parkeres tildækket sammen med brysterne. Vin, bouillon og olie med Basilikum koges ind til ca. 2/3 og smages til med paprika og evt. et stænk tabasco. Svampene tilsættes og saucen jævnes med majsmel og brysterne lægges i Panden og Saucen og hældes over så Gordon bleu’ne er dækket og står og simrer i ca. 10 minutter. Kan serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 18310 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne