Varm pastaret
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Gyldne20 Indsendt : |
|
|
Broccollien og kødet skæres i små stykker. Suppehornene koges som vist på posen. kødet brunes og broccollien tilsættes. Når broccollien er mør tilsættes de kogte suppehorn. Hollandaisesauce laves og hældes over pastablandlingen.
Tips: Servere evt. et lunt ciabatta-brød til |
|
Opskriften er vist 9708 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne