Landværtindens kalvegryde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær det røget flæsk/bacon i strimler
læg det i en gryde og varm langsomt op, sådan at fedtet smelter af.
Skær kalvekødet i terninger hak løget Brun begge dele i fedtet, tilsæt evt. lidt margarine. Hæld bouillonen ved og lad kødet småstege ved svag varme ca. 1 time. Når den halve stegetid er gået, skæres gulerødderne i terninger, og tilsættes Der drysses med salt, peber og estragon. Drys den færdige ret med hakket persille og server fra gryden. |
|
Opskriften er vist 41471 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne