Æggekage i oven

Æggekage i oven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Cjp

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 Æg
2 dl.Fløde
 Salt
 Peber
125 g.Bacon i skiver
800 g.Kogte kolde kartofler
4 Tomater
4 spsk.Purløg
 
Opskrift:
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen.

læg bagepapir i et ildfast fad, skær de kogte kolde kartofler ned i fadet, skær tomaterne i både og læg over kartoflerne. Hæl æggemassen over kartoflerne og tomaterne. læg bacon øverst og sæt det hele i oven på 200 grader i ca. 30 minutter.

drys purløg over og servere.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ovnæggekage

karakterer:
Opskriften er vist 14999 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu