Æggekage i oven
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Cjp Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen.
læg bagepapir i et ildfast fad, skær de kogte kolde kartofler ned i fadet, skær tomaterne i både og læg over kartoflerne. Hæl æggemassen over kartoflerne og tomaterne. læg bacon øverst og sæt det hele i oven på 200 grader i ca. 30 minutter. drys purløg over og servere. |
|
Opskriften er vist 14999 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne