Alletiders gæste-ret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Maja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinemørbraden pudses, skæres i ca 2 cm brede skiver og presses lidt sammen. Disse brunes på en pande og lægges derefter i et ovnfast fad så bunden ca dækkes.
Svits hakket løg og hvidløg på panden, tilsæt de flåede tomater og smag til med basilikum, salt og peber. Hæld tomatblandingen og mornaysaucen over mørbradbøfferne, og rør det forsigtigt rundt. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader c. alm. ovn i ca 45 minutter. Tips: Serveres med ris, eller kartofler og brød, og så har man en ret inklusiv sauce! Og det bedste af det hele er at retten kan stå og passe sig selv - mens du kan bruge tid med dine gæster! |
|
Opskriften er vist 136670 gange,
og udskrevet 3967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lisette - 2014-12-22 17:37:49 Smager super godt med kylling i og brune ris :) Lisa - 2013-09-01 09:55:16 Hvis man ikke er vild med ostesauce (mornaysauce) vil jeg anbefale at bruge madlavningsfløde i stedet. Og 45 min. i ovnen er alt for lang tid ved den angivne varmegrad, jeg vil ikke give mere end maks 20 - 25 min., ellers skal man sætte varmegraden ned til 160 grader og så 45 min. tror bare at kødet bliver tørt alligevel, kødet er jo forstegt. Karen-Marie - 2013-03-13 08:40:26 Det ser lækkert ud skal lave i aften. Hvad er mornaysauce? Maria - 2012-06-18 19:42:09 SUPER SUPER lækker ret!! Er vild med den!! Ps. Kan også laves ovenpå en rest af mørbrad, stadig ligeså lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne