Helleflynder a la homburg
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid fisken med saltet.
Bland smeltet smør med æggeblomme og pensl fisken med blandingen. Vend den derpå i raspen blandet med den revne ost og læg den i et godt smurt ovnfast fad i et lag. Fordel hummersuppen over fisken og sæt fadet i en 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Server med nye kartofler eller lune sprøde portionsflutes og små kogte fine grønne ærter eller grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 9695 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne