Amerikanske pandekager 05
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Goose Indsendt : Red : |
|
|
Pisk mel, vaniljekorn, bagepulver, kanel, citronskal og mælk sammen i en skål. tilsæt evt. lidt mere mælk, men dejen skal være tykkere end alm. pandekagedej.
Del æggene i blommer og hvider. Tag æggeblommerne og pisk dem i dejen, så den bliver blank. Tag så æggehviderne og pisk dem stive med salt og sukker/birkesød, og vend dem meget forsigtigt i dejen med en ske eller en dejskraber. Stil evt. dejen koldt i 1 time, hvis du har tid. Ellers bare et kvarter. varm en pande op på god varme, og hæld olie på den. Der kan være 2 pandekager på en alm. pande. De er færdige, når de er brune på begge sider. servér med ahornsirup. Tips: Pandekagerne hæver meget under bagningen, og derfor kan dejen i midten godt se rå ud. Men bare rolig, det er hemmeligheden, at de ikke skal bages helt på panden, men skal holdes varme og bages det sidste i en ovn på 100 grader. |
|
Opskriften er vist 12307 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-04-01 16:16:40 hvorfor kan man ikke lave det på sin egen måde!! det hvar bare lige om man måtte det eller kigge efter noget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne