Kalvebov med rodfrugter

Kalvebov med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvebov uden ben(900g med ben)
10 g.smør
1 spsk.olie
 salt
 peber
4 dl.vand
2 kvistetimian
2 kvistepersille
2 laurbærblade
3 løg
3 gulerødder
2 persillerødder
2 rødbeder
3 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Brun kødet let i smør og olie i en stor stegegryde. Drys med salt/peber. Hæld vand ved og kom krydderurterne i. Læg låg på gryden og lad kødet småkoge ved svag varme til det er mørt(1 1/2 time). Pil løgene og skræl rodfrugterne. Skær løg og rødbeder i både, gulerødder og persillerødder i stave. Læg alle grøntsagerne ned til kødet i gryden og kog dem møre under låg, ca 15-20 min. Tilsæt mere vand efter behov. Hæld skyen fra, og si den. Jævn skyen med majsstivelse udrørt i vand og kog sovsen igennem. Skær kødet i skiver og kom det på et fad sammen med grønsagerne. Server sovsen ved siden af sammen med Kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 37878 gange,
og udskrevet 1164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-12 14:25:41
Nem og hurtig og smager godt. Jeg serverede retten med kartoffelmos hvor jeg kogte mosen med jordskokker. Ikke dårligt.