Kalvebov med rodfrugter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet let i smør og olie i en stor stegegryde.
Drys med salt/peber.
Hæld vand ved og kom krydderurterne i.
Læg låg på gryden og lad kødet småkoge ved svag varme til det er mørt(1 1/2 time).
Pil løgene og skræl rodfrugterne.
Skær løg og rødbeder i både, gulerødder og persillerødder i stave.
Læg alle grøntsagerne ned til kødet i gryden og kog dem møre under låg, ca 15-20 min.
Tilsæt mere vand efter behov.
Hæld skyen fra, og si den. Jævn skyen med majsstivelse udrørt i vand og kog sovsen igennem.
Skær kødet i skiver og kom det på et fad sammen med grønsagerne. Server sovsen ved siden af sammen med Kogte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 38063 gange,
og udskrevet 1168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ida Nielsen - 2017-03-12 14:25:41 Nem og hurtig og smager godt. Jeg serverede retten med kartoffelmos hvor jeg kogte mosen med jordskokker. Ikke dårligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne