Dognuts

Dognuts, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.sukker
0.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.salt
500 g.hvedemel
2 æg
2.5 dl.mælk
3 spsk.smeltet smør
 olie eller fedt til stegning
 flormelis
 
Opskrift:
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og mel. Pisk æggene godt og bland dem med de tørre ingredienser. Tilsæt mælk og smeltet smør. Rul ud på et melet køkkenbord til ca. 1 cm tykkelse.

Få danskere har en doughnut-skærer, så man kan skære den større kreds ud med et stort glas, og midten ud med et lille glas. En doughnut er ikke en doughnut uden et hul i midten.

Friture-steg nogle stykker ad gangen, indtil de er pænt brune. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, og vend dem derefter i flormelis.






karakterer:
Opskriften er vist 6126 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-08 12:53:13
Den var SÅÅÅÅ GOD