Kyllingegryde 03
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Flemming Lüttge Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingerne i halve.
Bland marinaden. Skinsiden opad - 250 g. varm ovn Pensel stykkerne. I ovnen ca. 30 min. Køl stykkerne af og skær i mindre stykker. Rengør cham. Steg dem hele evt. tilsat lidt hvidløgspulver. Pil løgene og svits dem. Skær selleriet i centimeter tykke skiver og skær disse i strimler eller riv dem groft. Kog dem i let saltet vand. Skær peberfrugterne i tynde skiver. Kom begge supper i en gryde, hvis nødvendig jævn det. Kom alt i suppen Lad det koge i ca. 10 min. Server ordentlig ris til. Evt. flutes. |
|
Opskriften er vist 6042 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne