Mørbradbøffer med paprikasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.
Paprikasauce: Baconskiverne skæres i tern og løget hakkes fint. Svits løg og bacon i en gryde i smørret. Tilsæt mel og paprika og rør det ind i fedstoffet. Tilsæt tomatpure, vand og fløde og lad saucen koge i 10 min. Steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider i smørret, det er sart kød så steg det kun 2-3 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre. Serveres med paprikasaucen og evt. grønne ærter og pommes frites. |
|
Opskriften er vist 4145 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne