Grovboller 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Anettesusan Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes. Gæren opløses deri. resten af ingredienserne tilsættes og dejen æltes sammen til en ensartet dej, der hviler et lunt sted ca. 15 min. Dejen trilles ud til en pølse o gdeles i 14 stykker der formes til boller. Pensles med æg og bages ved 250 gr. i 12-15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 14113 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-23 19:17:53 Bollerne blev rigtig lækre, og selv for en uerfaren person i køkkenet som mig blev de rigtig gode. Jeg undlad dog kartemomme, lavede bollerne lidt store (fik 8 stk) og gav dem 200 grader på ca. 20 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne