Gærbrød med kødfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Anettesusan Indsendt : |
|
|
Almindelig gærdej hæver i 30 minutter.
Deles i a5 store eller 10 mindre stykker, der hver rulles ud til en aflang lille plade. Herpå lægges fyldet, der pakkes sammen til små brød luk for enderne. Fyldet: Man letbrunde oksekødet og deri kommes det hakkede løg. Derefter kommes der salt, peber, tomatpure, hvedemel og bouillon. Smages til. Brødene efterhæver i 20 min penslet og bager på nederste rille ved 225 gr. i 15 min. |
|
Opskriften er vist 5925 gange,
og udskrevet 115 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne