Friturestegte Kyllingeoverlår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Anettesusan Indsendt : |
|
|
Pisk 2 æg med 200 g mel og 1 øl til en ikke for tynd dej.
Tør kyllingelårene godt og vend dem i dejen. Frituresteg dem til de er godt brune. |
|
Opskriften er vist 13645 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-30 16:43:11 Hvor længe skal de i frituren pjuske - 2010-02-27 14:35:51 Hvor længe skal de i frituren? Maria - 2009-04-20 17:19:17 Hej skal kyllingeoverlårerne være kogt først eller er det fra frossen tilstand ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne