Finsk Brød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Anettesusan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr mel og fedtstof sammen.
Tilsæt sukker og ælt dejen sammen med en let hånd. Rul dejen ud til fingre tykke pølser og skær dem i 5 cm lange stykker. Pensl med sammenpiskede æg og drys med perlesukker. Bagetid ca. 10 ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 15699 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne