Osso buco
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 110769 gange,
og udskrevet 2863 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2009-01-31 13:52:27 Prøv at tilføje 2 laurbærblade og lidt timian. I stedet for hvidvin kan man komme 2 spkf. hvidvinseddike i. Kom også en ds. hakkede tomater i og evt. lidt piskefløde. Jævnes. Serveres med kartoffelmos syntes jeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne