Shwarma med pitabrød

Shwarma med pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Shawarma

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50-75 g.skært okse- og/eller lammekød pr. næse/pita garam masala
 citronsaft og lidt salt
 olie til stegning
 pitabrød
 
 Dressing:
 yoghurt naturel, rørt op med lidt tahin (sesampasta)
 
 Grøntsager:
 tomater i skiver
 salat i strimler
 bønnespirer
 
 
Opskrift:
Kødet skæres i tynde strimler, drysses med 1 tsk. garam masala pr. næse, citron og lidt salt, trækker et par timer i en plasticboks eller skål.

Pitaerne lunes på en pande. Kødet steges på samme pande i lidt olie. Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt - det luner.





karakterer:
Opskriften er vist 11742 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu