Nøddefarseret kyllingebryst med syrlig rødbedesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Hak nødderne groft, og bland dem med osten, der smuldres.
Flæk kyllingebryststykkerne horisontalt, og læg nødde-ostefyldet på. Læg også en rosmarinkvist ved. Rul, og luk med kødnåle. Pensl overfladen med lidt olie, og drys med salt og peber. Steg stykkerne i ovnen ved 225 grader i 20-25 min., til de netop er helt gennemstegte. Rødbedesalat: Skyl rødbederne, og skræl dem. Skær dem i terningstore stykker. Giv dem et 5 min's opkog i saltet vand. Overhæld med kold vand i et dørslag, og vend røbederne med en lage af hønsebouillon, eddike og sukker kogt sammen. Server brød til. |
|
Opskriften er vist 8991 gange,
og udskrevet 146 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne