Kold Blomkålsret 04
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Anettesusan Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyld blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter.
Kog blomkålen til den er mør, ca. 15 minutter. Afkøl blomkålen og læg den godt afdryppede blomkål på et fad. Rør kvark og cremefraiche sammen. Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og server resten til. Læg salat blade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen. Pynt med dild og rejer. Tilbehør flutes. |
|
Opskriften er vist 9557 gange,
og udskrevet 234 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne