Helleflynder med grøntsager
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fileterne i 2-3 cm brede strimæler og ryst dem i en pose med mel og salt. steg hurtigt fisken i smør på en pande. tag fisken op.
Skær porrer i skiver og gourgetterne i terninger svits det hele på panden i 4- 5 min i smør tilsæt hvidløg bouillon samt salt og peber. Læg fiskestykkerne oven på og varm det hele igennem ca 5 min. serverer løse ris eller nye kartofler til. Retten vinder med et grønt drys af lidt persille og purløg |
|
Opskriften er vist 18380 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne