Helleflynderkarbonader
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak fiskekødet gennem kødhakkeren. Rør det med salt og peber til det er sejt, og rør så æggene i sammen med hakkede kapers og finthakkede skalotteløg.
Porrerne renses og skæres på skrå i 1 cm. tykke skiver. Begge dele sættes over i en gryde ved rask varme, med et skvæt olivenolie i bunden. Kom låg på gryden og lad porrerne snurre i ca. 5 minutter. Skru så ned til svag varme og lad porrerne blive møre uden, at de mister farve. Smag til med salt og peber. Form 4 karbonader af "fiskefarsen", vend dem i mel og steg dem ved jævn varme til de er gyldne 5-6 minutter på begge sider. De anrettes på tallerkenen oven på porrekompotten, og der drysses med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 53683 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne