Indbagt Schweizerfilet
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Schweiz Indsendt : Red : |
|
|
Fileten krydres og vendes i mel, steges i fedtet ved middelvarme, indtil den næsten ikke giver efter, når man trykker på den med tommelfingeren.
Lad den afkøle på en tallerken. Læg filetten på spækskiverne, de er lagt ved siden af hinanden, smør honning på og rul disse op om fileten. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 3 mm. Læg filetten på dejen således at der bliver en kant på 2 cm. Kanten pensles med æg og filetten dækkes med resten af dejen. Tryk kanten godt og skær det resterende dej af. Dejen pensles med æg og der sekoreres med resten af dejen. Sættes nederst i ovnen ved middel varme 25 - 35 min. Før filetten sættes i ovnen sættes den køligt, hvis det er muligt. Server med grønsalat. |
|
Opskriften er vist 12376 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mariann - 2015-04-25 16:56:02 Hvor mange grader i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne