Ovnbagt laks med sauterede grøntsager

Ovnbagt laks med sauterede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hansson

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.fersk laks
1 tsk.urte­salt
0.5 tsk.frisk­kværnet peber
1 bdt.grønne asparges
1 stor portobello-svamp eller 1 en
 hånd­fuld champignoner
 
 palme­olie til stegning
 rosmarin til pynt
 
Opskrift:
Læg laksestykkerne i et letsmurt, ovn­fast fad, drys dem med urtesalt og peber og bag dem i en 220 grader varm ovn i cirka 20 minutter.

Skær asparges og svampe i mindre stykker og svits dem i olie på en pande i cirka tre minutter. Smag til med urtesalt og peber og server grønt­sagerne til laksen sammen med følgende dip:

Lad 2 1/2 dl yoghurt naturel dyppe af i et kaffefilter (eller anvend fedt­fattig græsk yoghurt) og bland den så med 1 spsk. sød chilisauce. Smag til med kryddersalt og krydderpeber.

Server også gerne en råkostsalat af revet gulerod blandet med brøndkarse og græskarkerner.





karakterer:
Opskriften er vist 16170 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu