Ovnbagt laks med sauterede grøntsager
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Hansson Indsendt : |
|
|
Læg laksestykkerne i et letsmurt, ovnfast fad, drys dem med urtesalt og peber og bag dem i en 220 grader varm ovn i cirka 20 minutter.
Skær asparges og svampe i mindre stykker og svits dem i olie på en pande i cirka tre minutter. Smag til med urtesalt og peber og server grøntsagerne til laksen sammen med følgende dip: Lad 2 1/2 dl yoghurt naturel dyppe af i et kaffefilter (eller anvend fedtfattig græsk yoghurt) og bland den så med 1 spsk. sød chilisauce. Smag til med kryddersalt og krydderpeber. Server også gerne en råkostsalat af revet gulerod blandet med brøndkarse og græskarkerner. |
|
Opskriften er vist 16170 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne