Kyllingeret til nudler, frisk pasta, ris

Kyllingeret til nudler, frisk pasta, ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved det faktisk ikke

Indsendt af : frk.brun

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.bacon tern
2 kyllingefileter
250 g.nudler el 500 g frisk pasta
1 stort glas champignon i skiver
1 spsk.paprika
10 babymajs fra dåse
1-2 små dåser kokos mælk
4-5 dl.frosne grøntsager
1 bouillonterning grøntsags el hønse
 lidtsmør
 salt
 peber
1 spsk.hvedemel
0.5-1 lille dåse tomat pure
 
Opskrift:
svits bacon tern gyldne, tag dem op.
skær kyllingefileterne i strimler/tern og steg dem gyldne i bacon fedtet, tag dem af panden. "brænd" paprika af i fedtet, tilsæt lidt smør og melet, rør godt. spæd til med saften fra champignon, tilsæt kokosmælk lidt efter lidt mens der røres godt. put bouillon terning i og tilsæt tomat pure og rør godt, sovsen vil nu blive tyk, hvis den er for tyk tilsæt lidt saft fra babymajsen. smag til med salt og peber og lad det små boble lidt tid.
put så de frosne grøntsager i og lad dem boble møre.
sæt imens nudler/pasta over, koges som beskrevet på pakken.
skær 10 babymajs i ønsket str. og put i sovsen sammen med champignon og til sidst kommes kød og bacon i sovsen og det hele koges igennem.

Tips:

mængden af kokosmælken afhænger af om man kan lide smagen, ellers kan man vel også bruge mælk el fløde. frossen grønt bruger jeg en blomkåls blanding fra rema, men det er op til en selv hvad man kan lide. man kan også lave retten med 500 g kyllingefars i stedet for kyllingefilet. jeg laver retten hvis vi har fået ris dagen før, varme nudler blandet med kolde ris er et hit.





karakterer:
Opskriften er vist 10547 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu