Russiske Kalvekoteletter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Paner koteletterne i æg og rasp. Steg dem på en pande i ca 3 minutter på hver side.
Bland i en gryde creme fraiche med mel, tomatpure og champignoner. Hæld vand og madeira i.
Kom koteletterne i saucen, dæk med låg og damp dem 20-30 minutter ved svag varme.
|
|
Opskriften er vist 15488 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer mike - 2006-12-21 16:02:58 hej lotte-cici det er desertvin Lotte og Cici - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er madeira??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne