Russiske Kalvekoteletter

Russiske Kalvekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
2 spsk.smør
1 æg
200 g.champignon
1 spsk.mel
4-6 spsk.cremefraiche
1 spsk.tomatpure
 dl.madeira
2-3 dl.vand
 salt
 rasp
 
Opskrift:
Paner koteletterne i æg og rasp. Steg dem på en pande i ca 3 minutter på hver side. Bland i en gryde creme fraiche med mel, tomatpure og champignoner. Hæld vand og madeira i. Kom koteletterne i saucen, dæk med låg og damp dem 20-30 minutter ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 15488 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-21 16:02:58
hej lotte-cici det er desertvin

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er madeira???