Fedtfattig kold kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag en skål og bland creme fraiche med alle krydderierne samt finthakket løg.
Skær kartoflerne i små stykker, og bland dem i. Rør det hele forsigtigt sammen. Vask tomaterne og skær dem i både, og vask agurken, og skær den i skiver, som igen skærs halvt igennem. Læg en tomatbåd og så en agurkespringer (vrid agurken i de ender der er skåret halvt igennem). Klip til sidst purløg hen over og evt. radiser, der er vasket og skåret i meget små tern. Tips: Kartoffelsalaten er særdeles god til frikadeller, pølser, eller simpelthen en god gang grillmad en varm sommeraften. Kan lunt anbefales ;-) VELBEKOMME |
|
Opskriften er vist 186448 gange,
og udskrevet 3566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkelsens - 2010-06-29 15:49:07 Super salat. Har lavet den med Fromage frais (0,5%) (så bliver den endnu mere tilladt) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne