KABAB - nem og lækker farsret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : nordkvist82 Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene, hak dem og bland dem med det hakkede kød.
Pisk æggene sammen og bland dem med kødet. krydr med karry, salt of peber. skræl kartoflerne, riv dem på den grove side af råkostjernet og tryk dem tørre i et rent klæde. Bland de revet kartofler, kød. frosne ærter og hakket persille. Smør et ovnfast fad med olie og fordel kødblandingen heri. Fordel de flåede tomater med væde over ( brug fingrene til at "smadre" tomaterne så de ikke ligger hele). Sæt fadet i ovnen ved 220 grader 40-50 minutter. servér retten med en skål salat eller/og flutes. |
|
Opskriften er vist 7846 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mattias - 2016-06-06 17:58:06 Nem mad som lugter rigtig godt. Bare husk at følg opskriften og ikke smid alt i farsen og så blande det sammen... Det giver et kæmpe svineri som du kan bruge 40 minutter på at gøre rent. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne