Gåsebryst - lagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : wonder Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Mælk og sukker varmes til sukkeret er opløst. Gryden tages af varmen og den udblødte husblas smeltes i. Pisk denne blanding i æggeblommerne sammen med 1 dl. piskefløde. Blandingen afkøles. Når æggemassen er begyndt at tykne piskes yderligere 2 dl. fløde til skum. Vend flødeskummet i cremen. Fordel hindbærsyltetøj på den nederste bund og crememassen mellem bundene. Kagen stilles i køleskabet i 3-4 timer indtil cremen har sat sig. Resten af fløden piskes stiv og bredes ud på lagkagen. Rul derefter marcipanen tyndt ud, ca. 4 cm. større end lagkagens diameter og læg det på. Marcipanen trykkes fast ved kagens bund. Tips: Man kan også bruge vanille kagecreme, hvor man bare tilsætter mælk, istedet for selv at lave cremen. |
|
Opskriften er vist 17970 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne