Wienerkrebineter
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Rør kødet til en fars med bouillon, æg, salt og friskkværnet peber.
Form dem til store flade krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side.
Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter anjosfilet, peberrod og kapers. Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 11580 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne