Bouillonsuppe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Sandra Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet bringes i kog.
Bouillonterningerne tilsættes.
Salt og peber tilsættes.
Suppeurterne tilsættes og suppen koger 5-10 min.
Der skrues ned for varmen, så suppen ikke koger. Kød- og melboller tilsættes og suppen simrer 5-10 min til kød- og melboller flyder oppe i toppen. Tips: Serveres med et stykke groft brød til Der er masser af suppe og man kan med fordel fryse suppen ned i potioner i fryseposer, så man altid har en nem færdigret i fryseren. |
|
Opskriften er vist 58895 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne