Bouillonsuppe

Bouillonsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Sandra

Indsendt :      Red :
Bouillonsuppe, billede 4 Bouillonsuppe, billede 1 Bouillonsuppe, billede 2 Bouillonsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 l.vand
2 Bouillonterning, okse
2 bouillonterning, grøntsag
700 g.suppeurter
700 g.kød- og melboller
 salt
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog. Bouillonterningerne tilsættes. Salt og peber tilsættes. Suppeurterne tilsættes og suppen koger 5-10 min.

Der skrues ned for varmen, så suppen ikke koger.
Kød- og melboller tilsættes og suppen simrer 5-10 min til kød- og melboller flyder oppe i toppen.

Tips:

Serveres med et stykke groft brød til Der er masser af suppe og man kan med fordel fryse suppen ned i potioner i fryseposer, så man altid har en nem færdigret i fryseren.





karakterer:
Opskriften er vist 58895 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu