Bouillon suppe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Sandra Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog.
Bouillonterningerne tilsættes, hvis man bruger 2 gryder, så en af hver terning i hver gryde. Salt og peber tilsættes. Suppeurterne tilsættes og suppen koger 5-10 min. Der skrues ned for varmen, så suppen ikke koger. Kød- og melboller tilsættes og suppen simrer 5-10 min til kød- og melboller flyder oppe i toppen. Tips: Serveres med et stykke groft brød til Der er masser af suppe og man kan med fordel fryse suppen ned i potioner i fryseposer, så man altid har en nem færdigret i fryseren. |
|
Opskriften er vist 56219 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Karina mariendal - 2017-03-30 15:38:17 Der mangler antal personer i opskriften☺️ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne