Bread og butter pudding med ingefær og lyse rosiner
Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Smør brødskiverne, skær dem over diagonalt og læg dem smukt overlappende i et lille ildfast fad. Læg dem så de spidse ender stritter opad.
Strø rosiner mellem brødskiverne. Flæk vaniljestangen og skrab kernerne ud med en lille kniv. Bland med sukkeret. Varm mælk og fløde i en lille gryde med den flækkede vaniljestang. Rør æggene med vaniljesukker i en skål. Hæld den meget varme mælk i æggene mens man pisker som en gal. Pisk til det er kølet lidt af. Hæld æggemælken over brødet på en lidt forsigtig måde, så det ikke sejler rundt. Bag ved 165 grader i ca. 30 min., til brødet er sprødt og lækkert ovenpå og cremen er stiv. Spis lun. |
|
Opskriften er vist 4574 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-02-28 13:55:06 Denne skønne ret er fra min mad guru Camilla Plums hjemmeside den er også et besøg værd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne