Marengsbund 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Nicole Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 120 grader.
Pisk æggehviderne til de er stive - uden sukker. Vend derefter 1 spiseske sukker i hviden og pisk resten i til det er helt stift, og ikke falder ud af skålen når man vender bunden i vejret. Spredes ud på bagepapir som en cirkel. Ovn: 120 grader Bagetid: 1 time |
|
Opskriften er vist 54712 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (78 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-04-02 13:56:56 Overskuelig og lige til at gå til opskrifter Frida - 2019-10-27 10:17:23 Nem og god opskrift. Det smager skønt anonym - 2019-03-17 21:24:28 det er en rigtig god opskrift og nem at lave anonym - 2018-10-19 11:38:19 Da jeg piskede sukkeret i blev det helt flydende og overhovedet ikke stift Bodil Hansen - 2018-10-02 17:53:34 Spørgsmål? Min mor bagte en brade kage med mareng oven på. Det er ikke bedstefar med skæg. Hjælp Doris Gundel - 2011-02-25 15:51:36 Den smager godt, flyd med frugter æbler, eller jørdbær og forskillige frugter kan man godt brug. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne