Tatare krebinetter
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tatare hvidløgsost, æg, mælk, mel, salt og peber røres til en jævn masse.
Kødet tilsættes og massen røres grundigt sammen.
Formes til 4 krebinetter.
Brunes på en varm pande (må ikke stege)
Krebinetterne pakkes ind i smurt folie og bages i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 250 grader.
Serveres med kartofler og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 9150 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer am - 2011-09-05 19:12:22 Synes retten mangler smag, - og så er det noget gratværk at stå med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne