Suppebrød i bradepande
Indsendt af : ravenna Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunt vand og tilsæt kærnemælk samt salt. Rør durummel og hvedemel i lidt ad gangen. Dæk skålen med plastfilm eller en pose og sæt den koldt natten over.
Rør ost i tern, oliven, pinjekerner og krydderurter i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande ca. 22 x 30 cm. Pensl overfladen med olivenolie, og lad brødet hæve 1 time et lunt sted. Bag brødet ved 210 grader i ca. 20 min. Skær brødet i lange skiver eller i firkanter afhængigt af formål. Tips: Brødet kan bages med og uden fyld. Lad fantasien og køkkenets indhold afgøre fyldet. Prøv græskarkerner eller tørrede bær. Eller prøv at erstatte durummelet med en grovere type mel, så du får flere sunde fibre på bordet. |
|
Opskriften er vist 11249 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne