Italiensk cremet peber-tomat suppe med pasta

Italiensk cremet peber-tomat suppe med pasta , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ej fryseegnet

Indsendt af : ravenna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hakket løg
2 fedhvidløg
2 peberfrugter
2 røde chili u kerner
 olivenolie
1 spsk.pestro m soltørret tomat
1 ds.hk tomater
5 dl.hønsebouillon
75 g.mascarpone ost eller anden flødeost
 salt
 peber
100 g.pasta fx puntalette
1 tsk.grøn pesto
 
Opskrift:
Sautér løg hakket hvidløg, og chili i tern i olivenolie i ca. 5 min, til de er møre.

Tilsæt pesto, og hk tomater og bouillon og lade suppen koge i 15 min.

Blend suppen med flødeost og smag til med salt og peber. Tilsæt kogt pasta og kog suppen op.

Serveres rygende varm med pesto på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 11131 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu