Gullaschsuppe 04
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Ravenna Indsendt : Red : |
|
|
Brun oksekød og bacon i en gryde. Krydr med paprika. Kom hakket løg, snittet bladselleri, gulerod og kartoffel i små tern, flåede tomater samt bouillon ved,og lad suppen koge ved svag varme i ca 30 min.
Servere suppen rygende varm med en skefuld cremefraiche på toppen. |
|
Opskriften er vist 8551 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-11-19 10:25:14 Smager fantastisk larstub - 2012-10-23 04:57:47 Find 5 fejl - måske flere... Tomatpure, Flåede tomater, Bladselleri, HØNSEboullion, og server med Cremefraiche, har intet at gøre i en original Gullaschsuppe... Mangler til gengæld kommen og laurbærblade. Denne opskrift er lige så langt fra Gullaschsuppe som den er fra en helstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og bagte kartofler...Det er muligt at den smager udmærket, men Gullaschsuppe er det ikke! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne