Røget medister i sur og sød sovs
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Ibsen Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne godt møre
skær medister i tern eller skiver og svits dem på en tør pande. svits løg og kål blanke i raps olie. bag en sur og sød sovs,rør så kartofler, løg og kål ud i sovsen og varm det godt igennem. |
|
Opskriften er vist 10228 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne