Oksefisk

Oksefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : SunBurst

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skært oksekød
200 g.krebsehaler
100 g.bacon
1 håndfuld sukkerærter
2 peberfrugter (gul og grøn)
3 forårsløg
1.5 dl.madlavningsfløde
 
Opskrift:
Snit grøntsagerne og svits i fedtsof 2-3 min.

Snit bacon imens og tilsæt retten, sammen med oksekød og krebsehaler. Skal stå indtil oksekødet er brunet.

Tilsæt da fløden og lad det stå ca 5 min på lavt blus. Krydre med salt og peber efter behag (er ikke nødvendig efter min mening, da bacon og krebsehaler giver masser af smag)

Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 5342 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu