Oksefisk
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : SunBurst Indsendt : Red : |
|
|
Snit grøntsagerne og svits i fedtsof 2-3 min.
Snit bacon imens og tilsæt retten, sammen med oksekød og krebsehaler. Skal stå indtil oksekødet er brunet. Tilsæt da fløden og lad det stå ca 5 min på lavt blus. Krydre med salt og peber efter behag (er ikke nødvendig efter min mening, da bacon og krebsehaler giver masser af smag) Server med ris. |
|
Opskriften er vist 5342 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne