Hjemmelavede skumfiduser
Fryseegnet : ikke frysegnet Indsendt af : Josephine Indsendt : |
|
|
Opvarm 50 ml vand til kogepunktet og tag det af varmen
Drys 25 g gelatine heri under omrøring Sæt skålen med gelatineopløsningen op i varmt vandbad igen og læg låg på gryden så opløsningen holder sig varm og flydende til den skal bruges I en 2 l gryde opvarmes maltitolen på næsten fuldt blus, uden låg og uden omrøring til 130°C Tag gryden af varmen og lad det afkøle til 100°C Når maltitolen er afkølet til 100 oC tilsættes citronsyren Nu røres den varme gelatineopløsning i maltitolen Æggehviderne piskes stive og massen blandes i, når det er godt blandet piskes massen sammen med elpisker Tilsæt bananaroma og gul slikfarve Pisk massen luftig med elpisker i 4-5 min. til den bliver stiv (den er færdig når der sættes spor) Massen hældes ud på teflonvæv eller bagepapir og pudres efter ca. 15 min med druesukker (evt. tilsat en anelse knust citronsyre), vendes og pudres på bagsiden også Nu kan massen klippes eller skæres i tern med en skarp kniv Stykkerne vendes igen i druesukker, så klippefladerne også pudres I stedet for at pudre med druesukker kan skumfiduserne overtrækkes med chokolade. Tips: Kiwiaroma og grøn farve kan skiftes ud med andre aromaer og farver. *) Maltitol kan ved indtagelse af mere end 30 g om dagen, give diarre. |
|
Opskriften er vist 12016 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Mig... - 2012-07-11 11:44:20 Hvad er Maltitol:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne