Helleflynder med æbler

Helleflynder med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Helleflynder med æbler, billede 4 Helleflynder med æbler, billede 1 Helleflynder med æbler, billede 2 Helleflynder med æbler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.helleflynderfilet
2 usprøjtede citroner
 lidt jomfruolivenolie
1 grønt æble f.eks. granny smith
1 bdt.dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær helleflynderen i meget tynde skiver med en skarp kniv og fordel dem på et fad eller tallerken.

Pres saften af den ene citron og skær den anden i meget tynde skiver – gerne på en mandolin. Pensl fiskeskiverne med citronsaft og bagefter med olivenolie. Drys med salt og peber, vend det lidt rundt og lad det trække en times tid i køleskabet sammen med lidt finthakket dild.

Skyl æblet, skær det i kvarter og fjern kernerne. Skær æblet i meget tynde skiver – f.eks. med en mandolin eller et rivejern – og fordel dem sammen med de marinerede helleflynderskiver på individuelle tallerkener





karakterer:
Opskriften er vist 17020 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu