Helleflynder med æbler
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær helleflynderen i meget tynde skiver med en skarp kniv og fordel dem på et fad eller tallerken.
Pres saften af den ene citron og skær den anden i meget tynde skiver – gerne på en mandolin. Pensl fiskeskiverne med citronsaft og bagefter med olivenolie. Drys med salt og peber, vend det lidt rundt og lad det trække en times tid i køleskabet sammen med lidt finthakket dild. Skyl æblet, skær det i kvarter og fjern kernerne. Skær æblet i meget tynde skiver – f.eks. med en mandolin eller et rivejern – og fordel dem sammen med de marinerede helleflynderskiver på individuelle tallerkener |
|
Opskriften er vist 17018 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne