Spanske frikadeller
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
bland kødet med salt, peber, hakket persille, hvidløg og peberfrugt. form det til frikadeller og brunet lidt på panden.
De hakkede løg brunes i en lille gryde, de flåede tomater kommes i, tilføj bouillon, smag til med salt og peber. Saucen hældes over frikadellerne og stå og småsimre i ca 20 minutter. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 92939 gange,
og udskrevet 1982 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (61 stemmer) |
|
Kommentarer elisabeth - 2012-09-25 18:58:31 gode frikadeller men sovsen var lidt smageløs,l synes dem fra min familie. jeg kunne nu også lide sovsen. Nina Buhmann Vauvert - 2005-01-01 01:01:01 Frisk koriander/hakkede sorte oliven af god kvalitet kunne måske bidrage til smagsoplevelsen. Og hvis man ti stedet for at tilsætte peberfrugter til farsen, blancherer disse, halverer dem og fyldte dem halvt op med fars (event. drysset med spansk, reven ost ) og grillde peberfrugterne, ville de være en lækker "tapas2 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne