SU haricots verts salat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : blondsnap Indsendt : Red : |
|
|
lidt saltet vand koges, og haricots verts puttes i og dampes (altså= med låg på) i 5-10 minutter. imens blandes hytteost og karry og urtesalt.
Bønnerne afdryppes og afkøles. Til sidst arrangeres bønnerne nederst i et fad og hytteosten "lægges" ovenpå. kan bruges som salat, i stedet for andet tilbehør eller spises som frokost. Tips: man kan putte lidt æblestykker og løg i hytteosten, det giver lidt mere substans. |
|
Opskriften er vist 8161 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne