SU rød bolognese
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : blondsnap Indsendt : Red : |
|
|
lidt olie opvarmes langsomt i en mellemstor gryde, og kødet tilsættes. dette steges brunligt, og får lov at stå på laveste blus. på en lille pande fyldes der godt med olie, som også opvarmes. løget hakkes og steges blødt på denne, blusset slukkes og løgene skal stå og give smag til olien.
I kødgryden puttes den frosne spinat, som optøs sammen med kødet. derefter hældes resten af ingredienserne, undtaget oregano og rødbedesaft. lidt før servering koges bolognesen op med rødbedesaften,og umiddelbart før servering drysses oregano på overfladen. retten serveres med pasta, ris, kartofler eller iblandes kogt spelt. Tips: man kan sagtens putte alt muligt andet i sovsen, f.eks. fløde så den får en flot, pink farve. |
|
Opskriften er vist 4589 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne