Billig kødgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Lonnie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconen brunes i en gryde. Kødet tilsættes dernæst - lad det blive brunt. Kødet krydres med paprika, salt og peber, hvorefter de flåede tomater evt. m/chili tilsættes sammen med fløden. Retten skal nu småkoge indtil kødet er mørt.
Derefter kommes tomatpure i og retten skal lige have lov til at koge et minut eller to hvorefter den er klar til servering. Tips: Serveres med kartoffelmos eller lign. Meget billig ret at lave + tager ikke alverdens tid. |
|
Opskriften er vist 53654 gange,
og udskrevet 1371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer TechnoMichael - 2021-04-30 23:59:05 Rigtig god opskrift, som jeg har gemt i min kogebog. anonym - 2015-02-09 14:06:50 Det kostede mig ca 130 kroner (hvilke jeg ikke synes er specialt billigt) men holder omkring 3 dage. Put cocktailpølserne i samtidig med tomatpureen så bliver de ikke mega bløde anonym - 2012-08-29 17:34:34 Hvor lang tid skal det have før kødet er mørt? Det står der ikke jbx - 2012-04-10 15:38:18 Hva' med cocktail pølserne ??? hilsen Jørgen anonym - 2012-03-30 16:35:10 Synes ikke umiddelbart det er en billig ret?! Men prøver den i aften, for det lyder lækkert. anonym - 2010-01-08 17:49:50 Den kan godt fryses hvis man erstatter fløde med vand eller blandet vand og mælk. cocktailpølserne tilsætter jeg til sidst når man også hælder tomatpure i da de ikke skal have så længe før de er godt varme. ida - 2009-10-21 17:16:59 meget billig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne