Makrelmousse med rejesalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mos makrel med en gaffel.
Læg husblasen 5 min. i koldt vand og smelt bladene over svag varme (jeg gør det altid direkte i en kasserolle ved meget svag varme og det fungerer).
Rør saft af en ½ citron i den smeltede husblas og rør den i makrelmosen sammen med revet løg, hakket persille og krydderier efter smag.
Vend den piskede fløde og piskede æggehvider i, og fyld massen i en skyllet springform eller randform, der står koldt natten over.
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche og smag til med citronsaft, salt, peber og lidt sukker. Vend rejerne og lidt kogt finthakket pasta i mayonnaisen. Vend moussen ud på et fad pyntet med salatblade, og fyld rejesalaten i midten (hvis der er brugt en randform). Pynt med fine snoede agurkeskiver, cherrytomater, kvarte æg og citronskiver rundt om makrelmoussen. Server med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 27302 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne