Kyllinge-wok i tomat, med fedtfattige pommes

Kyllinge-wok i tomat, med fedtfattige pommes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Julie Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Wokken:
4-500 g.kyllingefilet
2 dhakkede tomater
2 store gulerødder
2 store løg
1 peberfrugt
1-10 champignon
 salt
 peber
 basilikum
 persille
 olie
 
 Pommes:
2 kg.kartofler
3 tsk.basilikum
2 tsk.oregano
 olie
 
Opskrift:
Start med at skrælle kartoflerne, skær dem derefter ud i både og kom lidt olie på dem og drys noget basilikum og oregano ud over dem. sæt dem i ovnen ved 175 grader, og lad dem stå der i ca. 45 minutter.

Imens de står i ovnen, tager du kødet og skærer det i små tern/eller strimler og kommer dem i wokken med en lille smule olie. brun kødet og hæld det derefter op i en skål.
derefter begynder du at skære alle grøntsagerne ud, i strimler eller tern, kommer først gulerødder og løg i, hvorefter resten af grøntsagerne kommes ned i wokken.
Når du kan se at grøntsagerne er blevet lidt gyldne i farven og ikke længere er hårde mere, hælder du de 2 dåser hakkede tomater ned i wokken og kommer krydderierne i. lader det stå lidt og koge. efter det har gjort det i et par minutter kommer du kødet ned i, indtil det er blevet mørt.

Da det ca tager 40 minutter kan du nu gøre klar til at tage pommes ud af ovnen og så er retten klar.

Tips:

man kan altid komme flere grøntsager i gryden, hvad man kan lide og krydderierne kan man også selv eksperimentere med





karakterer:
Opskriften er vist 10507 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-10 11:59:04
Uhhm, det er rigtig lækkert.. og samtidig sundt.. ( det sætter vi pris på her i min familie)