Kyllinge-wok i tomat, med fedtfattige pommes
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Julie Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skrælle kartoflerne, skær dem derefter ud i både og kom lidt olie på dem og drys noget basilikum og oregano ud over dem. sæt dem i ovnen ved 175 grader, og lad dem stå der i ca. 45 minutter.
Imens de står i ovnen, tager du kødet og skærer det i små tern/eller strimler og kommer dem i wokken med en lille smule olie. brun kødet og hæld det derefter op i en skål. derefter begynder du at skære alle grøntsagerne ud, i strimler eller tern, kommer først gulerødder og løg i, hvorefter resten af grøntsagerne kommes ned i wokken. Når du kan se at grøntsagerne er blevet lidt gyldne i farven og ikke længere er hårde mere, hælder du de 2 dåser hakkede tomater ned i wokken og kommer krydderierne i. lader det stå lidt og koge. efter det har gjort det i et par minutter kommer du kødet ned i, indtil det er blevet mørt. Da det ca tager 40 minutter kan du nu gøre klar til at tage pommes ud af ovnen og så er retten klar. Tips: man kan altid komme flere grøntsager i gryden, hvad man kan lide og krydderierne kan man også selv eksperimentere med |
|
Opskriften er vist 10546 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2009-07-10 11:59:04 Uhhm, det er rigtig lækkert.. og samtidig sundt.. ( det sætter vi pris på her i min familie) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne